Business analyst/architect

17-08-2022

Antwerpen

Voor een vervanging zijn wij op zoek naar een business analyst/architect voor Antwerpen.
(hybride werken 50/50)

Ref. 2022013983

Korte omschrijving

Onze klant is op zoek naar een gedreven business architect/analist die business behoeften op een creatieve en realistische manier kan vertalen naar wendbare architectuurontwerpen.

  • Je draagt bij tot de architecturale go/no go beslissing van de uit te voeren oplossingen en brainstormt graag over applicaties om bedrijfsprocessen en informatieflow te verbeteren. 
  • Je kan, uitgaand van de architectuur, aan eisenanalyse doen en user stories en procesmodellen opstellen op basis van de behoeften van de klant. 
  • Je denkt mee over de gebruikerservaring (UX) en de de gebruikersinterface (UI) verbetervoorstellen 
  • Je hebt een brede technologische kennis die je in staat stelt de correcte vertaalslag te maken naar het functionele, wat je ook nauwgezet opvolgt in de oplevering van externe leveranciers volgens het lastenboek. 
  • Kennis van volgende technologische domeinen is een pluspunt: 

Office 365, JIRA, Bitbucket en andere uit de Atlassian stack, Postman, Opstellen, uitvoeren en evalueren van testresultaten, Proces flow diagrammen, Opstellen van wireframes, Interfacebeschrijvingen (WSDL, REST, XML schema’s, JSON), Software-ontwikkelingstrajecten in .NET Core, Kennis van app-technologie (native en hybrid), HTML5, Javascript frameworks, RESTful webservices, en cloud computing, iOS, Android, Windows, Cloud-toepassingen

  • Je beheerst perfect het Nederlands 

Aanbod:
Freelance medewerker of bediende, allebei kan

Details
Start: asap
Duur: lange termijn
Locatie: Antwerpen
Talen: Nederlands

Contact